دانلود مقاله درمورد پلیمر طبیعی زانتان گام
55 صفحه word – قابل ویرایش + دارای منابع
مناسب رشته : مهندسی پلیمر
فهرست مطالب :
- فصل اول:کلیات
- 1-1-مقدمه
- 2-1-تاریخچه
- 3-1-پلیمرهای زیستی
- 1-3-1-مزایا
- 2-3-1-معایب
- 3-3-1-روش های تولید
- 4-1-پلی ساکاریدهای میکروبی
- 5-1-صمغ چیست؟
- 1-5-1-تقسیم بندی صمغ ها براساس ساختار
- 2-5-1-انواع صمغ براساس بارالکتریکی
- 3-5-1-طبقه بندی صمغ ها براساس منشا
- 6-1-صمغ زانتان
- 1-6-1-ساختار
- 2-6-1-خواص
- 3-6-1-کاربردها
- 4-6-1-مسیر بیوسنتز
- 7-1-تولید زیستی صمغ زانتان
- 8-1-میکروارگانیسم های تولیدکننده صمغ زانتان
- 1-8-1-باکتری زانتاموناس کمپستریس
- 2-8-1-شرایط رشد و نگهداری میکروارگانیسم
- 3-8-1-محیط کشت میکروارگانیسم
- 4-8-1-مایع تلقیح
- 5-8-1-سوبسترا
- 9-1-پارامترهای تاثیرگذار بر تولید صمغ زانتان
- 1-9-1-اثر pH
- 2-9-1-نرخ انتقال اکسیژن
- 3-9-1-تاثیر منیع نیتروژن
- 4-9-1-تاثیر فسفر
- 5-9-1-تاثیر منبع کربن
- 10-1-جداسازی زانتان گام
- 11-1-فرایند صنعتی تولید صمغ زانتان
- فصل دوم: پیشینه تحقیق
- فصل سوم:بحث و نتیجه گیری
- منابع
فهرست اشکال :
- شکل(1-1) صمغ زانتان
- شکل(1-2)ساختار شیمیایی صمغ زانتان
- شکل(1-3)مسیر انترو-دودوروف
- شکل(1-4) روند کلی فرایند تولید صمغ زانتان
- شکل(1-5)تصویر زانتاموناس کمپستریس
- شکل(1-6)شماتیک فرایند صنعتی تولید زانتان
- شکل(2-1)A : زانتوموناس کامپستریس یا PTCC1473 شکلB : X.campestris strain saba to
- شکل(2-2)فلوچارت تولید صمغ زانتان در یک سری مخزن تخمیر همزده
فهرست جداول :
- جدول(1-1) خواص فیزیکی و شیمیایی زانتان خوراکی
- جدول(1-2)کاربرد صمغ زانتان در صنایع مختلف
- جدول(1-3)مراحل اساسی در تولید زانتان
- جدول(1-4)ترکیب درصد متوسط ساکاریدهای موجود در زانتان تولیدشده به وسیله …..
- جدول(1-5)مواد مغذی بهینه برای تولید صمغ زانتان
- جدول(1-6) تولید صمغ زانتان با استفاده از راکتورهای مختلف و تحت شرایط عملیاتی متفاوت
- جدول(1-7)حلال های مختلف در جداسازی زانتان
- جدول(2-1) مراحل فرایند تولید زانتان
- جدول(2-2) جزئیات طرح اختلاط های ساخته شده
- جدول(2-3)محلول های نمکی لازم برای ساخت محیط تولید زانتان
چکیده ای از این مقاله :
میزان مصرف سالیانه پلی ساکاریدهاي میکروبی در حال افزایش است . در سال های اخیر، پیشرفت های قابل توجه ای در زمینه کشف و توسعه پلی ساکاريد های میكروبی صورت گرفته است. در میان انواع پلی ساکاریدهای میکروبی زانتان دارای خواص فیزیکی و زیستی مناسب بوده است.زانتان گام، پلی ساکاریدی خارج سلولی و از بیوپلیمرهای تجاری و صنعتی است که به دلیل دارابودن خواص رئولوژیکی در صنایع زیادی مورداستفاده قرار می گیرد. صمغ زانتان قادر است با اکثر صمغهای طبیعی رقابت کند و همچنین تولیدات بهتر و مناسبتر را که موجب مصرف نسبتاً آسان آنها میشود را فراهم میکند. این کاربردها اهمیت این صمغ را از نظر صنعتی افزایش میدهد این صمغ عموماً به وسیله باکتری زانتاموناس کمپستریس تولید می شود. ايـن صـمغ بـه علـت ويسكوزيتة زياد و خواص شبه پلاستیكی و سازگاری با بسیاری از ترکیبات،حلالیت بالا، پايداری در طیف وسیعی از مقادير دما و pHو نمک ها و ديگر ويژگي هاي منحصر بفرد در صنايع مختلـف كـاربرد دارد؛ هدف از این تحقیق، معرفی صمغ زانتان، خواص، ساختار، کاربردها و روش های تولید آن می باشد.
نمایی از این مقاله :
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
پاورپوینت نظریه زمین ساخت ورقه ای
زمین ساخت ورقه ای – کامل و قابل ارائه 7 اسلاید به صورت فایل پاورپوینت – رایگان یک فایل 14…
تحقیق رایگان ورزش ووشو در ایران
مقاله آماده ورزش ووشو در ایران – تحقیق رایگان ورزش ووشو 3 صفحه – قابل ویرایش – آماده پرینت بخشی…
پاورپوینت آماده در مورد آلکانها
پاورپوینت در مورد آلکانها 29 اسلاید – پاورپوینت الکانها: پیوندهای ساده هیبریداسیون sp3 سیکلو آلکانها:کربنها تشکیل حلقه راداده الکن:پیوندهای دوگانه…
نظرات
35,000 تومان
قوانین ثبت دیدگاه